tovább a horgászegyesület oldalára »

Az ARANYHAL-BAJA  SHE  2016-tól a Bácshosszal közösen lett a Kamarás Duna ( SUGOVICA ) vízkezelője. Egyesületünk 2003-ban alakult, hogy tíz versenyző szellemű horgász továbbfejlődése és versenyeken való részvétele biztosított legyen.  

2021.évben Bács-Kiskun megye "A"  csapatbajnokságon ,  aranyérem tulajdonosai lett verseny csapatunk. 

bővebben »

Tekintse meg felnőtt-, ifjúsági- és 70 év feletti kedvezményezett  2022. évi engedély árainkat. Horgászvizsgáztatás és Állami jegy kiadás mellett,  Bács megye összes vizére , Baja-Duna , Duna-völgyi Főcsatorna,  Ferenc csatorna , Tischer, Kamarás Duna, Kadia, Vörösmocsár, Sárköz és vízrendszere , MOHOSZ összevont vízterületekre válthat horgászegyesületünknél jegyet .

tovább a horgászcikk webáruházra »

Várszeginé Eta és Várszegi József vagyunk a bajai Aranyhal-Baja horgászcikk kiskereskedés és a https://www.pecabaja.hu/ horgász webáruház tulajdonosai. A vállalkozásunk sok tíz éves múltra tekint vissza. Áruházainkban megtalálható mindennemű horgászfelszerelés, horgászcikk (etetőanyag, bojli, kukorica, horog, zsinór, ólom, etetőkosár, úszó, stb.).

Versenyzői múltunk, sokszoros Magyar válogatottságunk, Világbajnokságokon elért eredményeink, magyar bajnoki cimeink garanciát jelentenek a minőségre.

Széles horgászbot választékunk között megtalálja az önnek legmegfelelőbbet, legyen az akár pergető bot, bojlis bot, kétrészes fenekező bot, bolognai bot, feeder bot, harcsázó bot, matchbot, picker bot vagy egy egyszerűbb teleszkópos bot.

Orsókból is nagyon sokfélét árulunk boltunkban és webáruházunkban, elsőfékes orsó, harcifékes orsó, hátsófékes orsó, match orsó, nyeletőfékes orsó vagy távdobó orsó.

Horgász aprócikkek etetőanyag, bojli, kukorica, horogzsinórólom, etetőkosár, úszó.

Bíztosak vagyunk abban, hogy termékeink, horgászcikkeink között Ön is megtalálja azokat, amelyeket már régóta keresett, amelyekre régóta vágyott. Böngéssze bátran horgász webshopunkat, tegye fel horgászattal kapcsolatos kérdéseit vagy csak mondja el véleményét horgászcikk áruházunkról, mert az Ön véleménye nagyon fontos számunkra.
bővebben »