Az Aranyhal-Baja Sporthorgász Egyesület a bajai és a környékbeli horgászok érdekeit képviseli

Egyesületünkről

20.ÉVES AZ ARANYHAL-BAJA SHE

Mivel a régi Petőfi szigeti bajai egyesület 2003-ban kilépett a Bács megyei szövetségből ,ezáltal a MOHOSZ szövetségből is, hogy a versenyzésünk és tíz versenyző szellemű horgász továbbfejlődése biztosított legyen megalakult az ARANYHAL-BAJA Sport Horgász Egyesület.

Ebből a kis egyesületből mára a  megye harmadik legnagyobb közössége jött létre.

Eredményeink 

  • Világbajnoki ezüstérem Női és Veterán kategóriában
  • Világbajnoki bronzérem Női és Veterán kategóriában
  • Magyar Bajnoki címek
  • Magyar Bajnoki helyezések
  • Nemzetközi eredmények
  • Országos csapat és megyei csapat bajnoki címek

 Egyesületünknek  saját kezelésű vize a Kamarás Duna - Sugovica. 2016 februárban kaptuk a MOHOSZ-tól kezelési jogot 15 évre a BÁCSHOSZ-al közösen kezelve.

Ezen kívül a Duna-Baja , Duna - Baranya,Országos -Duna Ferenc- csatorna, DVCS ,Tischer,Kadia - Duna ,Országos összevont , Sárköz és vízrendszere, Bács megyei  vízterületekre adunk ki jegyet, mint bizományosi értékesítő.

Regisztrálunk, vizsgáztatunk is ,bármilyen felmerülő kérdése van a témakörben személyesen és telefonon várjuk kérdéseket.06/79-324005

 

Várszegi József
alapító, elnök    megválasztott utódja  Várszegi Ildikó 

      

Bejelentkezés

üzenőfal használata

Aranyhal-Baja

Sporthorgász Egyesület

Egyesületünk 2003-ban alakult, hogy tíz versenyző szellemű horgász továbbfejlődése és versenyeken való részvétele biztosított legyen. Ebből a kis egyesületből mára több mint 800 fős közösség jött létre. Emellett a versenyzés tekintetében a megye legpatinásabb egyesülete lett.

Területi engedély

árak

Tekintse meg felnőtt-, ifjúsági- és 70 év feletti engedély árainkat. Duna-völgyi Főcsatorna, Duna, Ferenc csatorna, Kék tó, Sugovica. bővebben »

Térkép

Baja, Duna-völgyi-főcsatorna